FAQ
Spørgsmål og svar
Optagelse og opskrivning på venteliste sker ved henvendelse til Alevtina Drexel på alevtina@goldschmidtsakademi.dk
Fortæl os gerne, hvorfor I søger ind hos netop Goldschmidts Musikakademi og ikke et af byens øvrige musiktilbud.
Ja, alle børn og unge er velkomne! Dog prioriterer vi optagelse af dem, der ikke har andre muligheder.
Ja, der er venteliste til alle instrumenter. Kor og rytmikhold optager nye elever løbende.
Goldschmidts Musikakademi har undervisning i en bred vifte af instrumenter; darbuka, trommer, el-bas, guitar, saz, klaver, cello, violin, bratsch, kor, trompet, saxofon, tværfløjte, klarinet, harmonika/accordeon, rytmik.
Det bedste instrument er det, barnet er interesseret i.
Hovedparten af undervisningen ligger på Goldschmidts Musikakademi, Rentemestervej 62, 2400 København NV.
Derudover er der undervisning i guitar og saz på Ellebjerg Skole i Sydhavnen og i saz på Den Musiske Skole i Greve.
Der er undervisning en gang om ugen.
Den første time kan betragtes som en prøvegang. Derefter er der mødepligt. Det er ikke muligt at prøve forskellige instrumenter.
På Goldschmidts Musikakademi er undervisning og deltagelse i andre aktiviteter gratis. Alle elever skal være medlem af foreningen. Det koster 150 kr. om året, men man kan vælge at blive fritaget for kontingent.
Ja, for instrumentundervisning (og opskrivning på venteliste) skal barnet være fyldt syv år. Rytmik og kor starter fra seks år. Elever kan gå på Goldschmidts Musikakademi, til de fylder 19 år, eller indtil de er færdige med deres ungdomsuddannelse.
På Goldschmidts Musikakademi kan alle elever låne et instrument, som de tager med hjem. Forældrene er ansvarlige for vedligehold og evt. erstatning af låneinstrumentet.
Goldschmidts Musikakademi er afhængig af donationer. Du kan enten donere et engangsbeløb eller tegne dig for at fast beløb hver måned. Du kan også bidrage ved at stille dine kompetencer til rådighed som frivillig. En fotograf kan fx tilbyde gratis fotoshoot. Læs mere her.