Tilmelding

Hvordan bliver man elev på skolen?

Skriv til os, hvis dit barn gerne vil spille et instrument, synge i kor eller gå til rytmik. Der er mange muligheder. Til gengæld er der ingen selvbetjening. Optagelse og opskrivning på venteliste foregår ved, at du skriver til os.

Fortæl os, hvilket instrument dit barn gerne vil spille, og barnets fødselsdato. Vi vil også gerne have et par linjer om, hvorfor I søger ind hos os og ikke et af byens andre musiktilbud.

Invalid Email
Please check the captcha to verify you are not a robot.

Aldersgrænse

Aldersgrænsen for optagelse er syv år bortset fra kor og rytmik, hvor børnene kan starte, når de er seks år. Eleverne kan blive på akademiet, til de fylder 19.

Instrumenter

Darbuka, trommer, el-bas, guitar, saz, klaver, cello, violin, bratsch, trompet, saxofon, tværfløjte, klarinet, harmonika/accordeon.

Kor

Kor 1: Begyndere, 7-9 år

Kor 2: Begyndere, 10-13 år

Stjernekoret: Øvede

Rytmik

På holdene i Rytme, leg og bevægelse tilbyder vi børnene en legende indgang til musikken med fokus på rytmer og sanglege sammen med basal nodelære.

Orkestre

På Goldschmidts Musikakami spiller sammenspil en væsentlig rolle, og vi har en række orkestre, som giver eleverne mulighed for at spille sammen i en fast gruppe.

Guldorkestret: Akademiets symfoniorkester

Silk Road Orchestra: Spiller det mellemøstlige repertoire

Milestones of Gold: Jazz

Di Goldene Kapelye: Klezmer-ensemble

Guldsazerne: Anatolsk folkemusik

Friday Funk: Funk/pop

Guldkornene: Sammenspilsgruppe for de yngste strygere

Venteliste

Der er venteliste til alle instrumenter, og ventetiden kan være meget lang. Der bliver en ledig plads, når en nuværende elev vælger at stoppe. Der er ingen gentilmelding ved sæsonskift.

Instrumentlån

På Goldschmidts Musikakademi kan alle elever låne et instrument, som de tager med hjem. Forældrene er ansvarlige for vedligehold og evt. erstatning af låneinstrumentet.

Mødepligt

Den første time kan betragtes som en prøvegang. Derefter er der mødepligt. Ved tilmelding skriver forældrene under på en forældrekontrakt, hvor de forpligter sig til at sørge for, at eleven kommer til undervisningen og til koncerterne. Ved udeblivelse uden afbud tre gange går pladsen videre til en anden.

Medlemskab

Alle elever skal være medlemmer af foreningen Goldschmidts Musikakademi. Det er ikke nødvendigt at være medlem, så længe man står på venteliste. Man bliver meldt ind i forbindelse med tilmelding til undervisning. Det koster 150 kr. årligt, men der kan vælges fritagelse for kontingent i forbindelse med indmeldelsen.

Hjælp til GMA

Undervisning og deltagelse i aktiviteter er gratis, men forældre og andre er meget velkommen til at give en donation eller tegne et sponsorat. Goldschmidts Musikakademi drives som bekendt for fondsmidler og donationer, så alle bidrag er meget velkomne. Man kan også bidrage ved at stille sine kompetencer til rådighed som frivillig. Læs mere om mulighederne for at støtte vores arbejde.