Lejrskole 2017

/
Udgivet: 28 aug 2017

Den sidste weekend i august 2017 var Tisvilde Højskole (igen) fyldt til bristepunktet med børn og musik: Goldschmidts Musikakademis lejrskole. Højskolen er den perfekte ramme om en lejrskole og vores elever en fornøjelse at være sammen med!

Weekenden blev brugt på sang og musik fra den årle morgenstund – de første toner lød fra værelserne kl. 6.30… Og traditionen tro gik den musikalske kavalkade ved syv-tiden rundt til alle værelserne og peb folk ud af fjerene med Mariehønen Evigglad. Vækkepatruljen starter småt, men vokser, efterhånden som folk får øjne, og selv den søvnigste syvsover har svært ved ikke at vågne med et smil, når vækningen består af en større forsamling skrålende og glade børn og spillende lærere 🙂
Der var et stramt program med masser af workshops og som afslutning en tur til stranden. Lørdag aften blev der optrådt, og selvfølgelig fik børnene også deres godnathistorie af Henrik, mens de store holdt negleparty med julemusik i havestuen.

Søndag formiddag spillede og sang alle sammen, før vi trætte, men glade, pakkede sammen og tog hjem. Vi glæder os allerede til næste år!