Lejrskole 2018

Goldschmidts Musikakademi har igen været på lejrskole i Tisvilde; sikke en weekend! 55 elever, musik og hygge fra morgen (morgenvækningskaravanen med Henrik og Lars Bo i spidsen og en stadig voksende hale af syngende børn kørte igen i år) til aften (hvor man optrådte for hinanden).

Der blev knoklet igennem på den fede måde: Øvning og workshops, afbrudt af en tur til stranden for at få frisk luft i både små og store hoveder. I begejstring over den gode forplejning blev der desuden spontankomponeret en tak-for-mad-sang, som efterfølgende blev sunget ved samtlige måltider.

Lørdag aften var det koncerttid. Lærerne spillede for eleverne og eleverne for hinanden, så vi fik set og hørt, hvad de havde arbejdet med i løbet af dagen.

Om aftenen fortalte Henrik godnathistorier for trætte, små mennesker i nattøj og dyner, og vi må have ramt rigtigt med aktivitetsniveauet, for der blev meget hurtigt ro på værelserne 🙂

Herfra skal der lyde en stor tak til alle de skønne elever og til vores vidunderlige lærere, som satte en weekend af for at tage med på lejrtur: Ida, Mia, Helena, Lars Bo, Fuat og Fatma.