Lejrskole 2020

Lejrskolen i 2020 bar et vist praktisk præg af corona-forholdsregler, men var lige så sjov og bragende hyggelig, som den plejer at være. De store fællesworkshops og festen lørdag aften blev afholdt i gymnastiksalen på den lokale folkeskole, så vi kunne holde afstand. Lidt en udfordring at nå frem og tilbage mellem bygerne, men på plussiden var der så indlagt motion i programmet.

 

Temaet i år var karneval, så lørdag aften begav hele flokken sig afsted mod gymnastiksalen i kostumer, hvilket foranledigede adskillige forbipasserende pensionister til at standse op og kigge på optoget. Vi så også festlige ud, så vi forstod dem godt.
Der blev spillet, sunget og danset Guldsamba, og så var der stopdanskonkurrence i to aldersklasser, en jokerpræmie til de bedste dansemoves og konfettikanon til præmieoverrækkelsen. Sjældent har man set noget så festligt!


 

Stopdansvinderne:

Søndag sluttede vi af med at øve “skolesangen” Ale Brider, før turen gik tilbage mod København. En dybtfølt tak til alle, der var med til at skabe en pragtfuld weekend: Emil, Torbjørn, Mia, Fatme, Kim og Tisvilde Højskole. Og til vores søde elever, som lavede det fineste takkekort til os <3
(De lavede også et til de frivillige på højskolen. Det blev omgående lamineret og hængt op på væggen.)