Lejrskole 2022

9.-11. september 2022 var Goldschmidts Musikakademi afsted på den årlige lejrskole på Tisvilde Højskole. Det var en sublim weekend! Højskolen var proppet til randen med søde børn, og der blev spillet musik og socialiseret derudaf, så det var en lyst.

Årets tema var “Alt godt fra havet”, og fællesnummeret, som alle øvede på, var naturligvis “Havet er skønt”, for koret på både dansk og ukrainsk. Fredag aften startede vi med at blive rystet lidt sammen, hvorefter der var godnathistorie v. Henrik Goldschmidt og fri leg. Isaac styrede det traditionelle ulvespil med vanlig spidskompetence, og i opholdsstuen kørte der noget piratbridge.

Lørdag blev der knoklet igennem om formiddagen. Om eftermiddagen var der stikbold og en gåtur til stranden. Og om aftenen…. om aftenen var der jo kostumefest med fælles optræden, åben mikrofon og den afsindigt populære stopdans-konkurrence, hvor der blev kåret vindere inden for disciplinerne “Bedste kostume” – Aruna, “Bedste dancemoves” – Marfa, og selvfølgelig vinderen af selve stopdansen, Mollie.

Søndag kørte der en enkelt session, hvor hele flokken arbejdede med den smukke, ukrainske sang “Chernova kalina”. Og så tog vi hjem. Meget trætte, men meget glade. Vi glæder os allerede til næste år!

Her følger en rå mængde billeder og videoer 🙂

Morgenvækning med Gabriels Oboe