Sønderborg 20. november 2011

Søndag den 20. november var dagen, hvor børnekoret havde deres verdensdebut, og det glæder mig at kunne sige, at de var en fryd for både øjne og ører på scenen og en fornøjelse at være sammen med på den lange, laaaaange, bustur frem og tilbage til Alsion i Sønderborg. Det var noget af en tour de force, de var ude på, men de klarede det med bravour!

Busselskabet Holger Danske skal i denne sammenhæng have en særlig tak. Til Menneske først-koncerten i Christians Kirke i februar, hvor der blev spillet penge ind til at starte musikskolen for, kørte de gratis vores 50 inviterede gæster fra Sandholm frem og tilbage til koncerten. Derfor var det naturligvis også Holger Danske, vi henvendte os til, da vi skulle køres til Sønderborg, og de gav os en meget generøs, delvist sponsoreret pris. Tak for opbakningen!

Med på turen var “husdokumentarist” og filmmand Claus Ørsted, som optog både før, under og efter koncerten. Claus har lavet et lille klip fra koncerten, hvor man kan se og høre børnene synge Jordens sang og I Østen stiger solen op. Tryk her og se videoen på YouTube.