Hyttetur 2016

26.-28. august var Goldschmidts Musikakademi på sin årlige hyttetur, som denne gang foregik på Tisvilde Højskole. Det er tredje gang, vi tager afsted, og projektet vokser år for år – denne gang var der 56 elever i alderen 7-18 år og ti voksne afsted!

Fredag aften gik med indkvartering, aftensmad og kædedans, og så var der ikke energi til ret meget mere. Lørdag dansede vi mavedans – eller måske mere korrekt, vi forsøgte med større eller især mindre held at efterligne de inciterende bevægelser – holdt workshops, gik til stranden, lavede musikalske fortællinger i grupper og præsenterede resultaterne for hinanden om aftenen, før der blev læst godnathistorier.

Og midt i det hele blev der også tid til at døbe guldfiskene i fiskedammen. Forstander Mogens havde bedt eleverne vælge hver en guldfisk og give den navn, så lørdag formiddag stillede de op i en lang række og udpegede den udvalgte guldfisk og fortalte navnet.

Søndag fremførte alle i skøn samdrægtighed “Jeg ved en lærkerede”, og der blev sunget og spillet fra lørdagens workshops.

Alt i alt en fantastisk weekend! Vi ser allerede frem til næste år, hvor vi forventer at blive mindst 100 🙂